Viktor Orban ironizează Parlamentul European în contextul unui scandal major de corupţie

Postat la 12 decembrie 2022 185 afişări

Viktor Orban ironizează Parlamentul European în contextul unui scandal major de corupţie

Premierul ungar Viktor Orbán a ironizat luni Parlamentul European pe reţelele de socializare, în contextul în care adunarea se resimte după acuzaţiile potrivit cărora Qatar, gazda Cupei Mondiale de fotbal, a plătit pentru a-şi exercita influenţa în Europa.

"Bună dimineaţa Parlamentului European", a scris Orbán pe Twitter, postând o fotografie veche în care apar foşti lideri mondiali râzând şi cuvintele "şi apoi au spus ... Parlamentul European este foarte îngrijorat de corupţia din Ungaria".

Procurorii belgieni au acuzat-o duminică pe vicepreşedinta Parlamentului European, Eva Kaili, şi alte trei persoane de corupţie, în cadrul unei anchete majore privind o presupusă campanie de influenţă ilicită a Qatarului.

Parlamentul European a adoptat în trecut o poziţie fermă împotriva Ungariei în ceea ce priveşte statul de drept, declarând în septembrie că această ţară "nu mai este o democraţie".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parlament,
parlamentul european,
coruptie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.