VIDEO Moment superb la Wimbledon: spectatorii au aplaudat în picioare o cercetătoare de la AstraZeneca

Postat la 29 iunie 2021 662 afişări

VIDEO Moment superb la Wimbledon: spectatorii au aplaudat în picioare o cercetătoare de la AstraZeneca

Sarah Gilbert a fost prezentă luni pe arena centrală la meciul dintre Novak Djokovic şi englezul Jack Draper, din primul tur.

Gilbert este o cercetătoare de la Oxford care a lucrat în echipa de dezvoltare a vaccinului anti-Covid al celor de la AstraZeneca. România le-a avut în concurs, în prima zi, pe Monica Niculescu şi pe Irina Begu.

A fost zi ploioasă la Wimbledon, luni, la debutul competiţiei pe iarba londoneză, iar meciurile de la cel de-al treilea turneu de tenis de Mare Şlem al anului au fost decalate. Totuşi, organizatorii au reuşit cumva să aducă soarele pe Arena Centrală, punând în scenă un moment emoţionant.

Înainte de începerea meciului dintre sârbul Novak Djokovic, liderul mondial, şi englezul Jack Draper, un jucător venit din calificări, pe Centralul de la Wimbledon, gloria i-a revenit unei femei necunoscute marelui public.

După ce crainicul a prezentat-o, spectatorii prezenţi în tribune au aplaudat-o în picioare pe Sarah Gilbert, o cercetătoare de la Oxford care a lucrat în echipa de dezvoltare a vaccinului AstraZeneca.

A fost un standing ovation de câteva zeci de secunde pentru Sarah, care a părut emoţionată de căldura cu care a fost tratată. A fost modalitatea prin care britanicii i-au mulţumit specialistei pentru efortul de a opri pandemia. Femeia a stat la meci în loja regală, având statut de invitat special.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wimbledon,
picioare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.