VIDEO: Geniu IT la 12 ani

Postat la 16 noiembrie 2011 15 afişări

Discursul ţinut în faţa studenţilor de către Thomas Suarez, băieţelul de 12 ani pasionat de IT, a devenit un adevărat viral în mediul online. La nicio lună de la postare, acesta a fost vizionat de circa 500.000 de internauţi.

Puştiul originar din Los Angeles, considerat "un nou Steve Jobs", le-a vorbit studenţilor despre pasiunea sa şi le-a prezentat aplicaţiile pe care le-a creat pentru gadgeturile Apple. La "TedX Manhattan Beach", o serie de sesiuni ştiinţifice organizate de o fundaţie care sprijină mediul educaţional, copilul şi-a captivat auditoriul prin forţa de convingere şi maturitate.

"Am fost tot timpul fascinat de computere şi tehnologie şi am făcut câteva aplicaţii pentru iPhone, iPod Touch şi iPad. Aş vrea să vi le arăt astăzi", şi-a început discursul Suarez. Ţinând într-o mână o tabletă, iar în cealaltă o telecomandă, geniul IT a început apoi să le descrie pe fiecare în parte. Puştiul s-a apucat de făcut aplicaţii pentru telefoanele şi tablete Apple în urmă cu aproximativ un an. "Părinţii, prietenii şi chiar oamenii de la Apple m-au susţinut. Steve Jobs m-a inspirat", a afirmat Suarez.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Geniu,
IT,
Thomas Suarez
/actualitate/video-geniu-it-la-12-ani-8980742
8980742
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.