Videanu îi va da în judecată pe Ponta şi pe semnatarii raportului privind Hidroelectrica

Postat la 26 martie 2013 32 afişări

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a anunţat marţi că îl va da din nou în judecată pe Victor Ponta pentru calomnie şi pe toţi semnatarii raportului corpului de control privind Hidroelectrica pentru rea credinţă, precizând că nu a primit niciun fel de informare de la DNA că ar fi anchetat.

Videanu îi va da în judecată pe Ponta şi pe semnatarii raportului privind Hidroelectrica

 "Voi da din nou în judecată pe Victor Ponta pentru calomnie şi pe toţi semnatarii Raportul Corpului de Control la Hidroelectrica pentru reaua credinţă cu care au întocmit acest raport, care reprezintă un abuz împotriva statului şi al cetăţenilor", a afirmat Videanu, la o conferinţă de presă.

El a spus că cei care au întocmit raportul au pus şi încadrări privind faptele comise, ceea ce este inadmisibil, deoarece numai Justiţia face acest lucru.

Democrat-liberalul a spus că a fost acuzat că a aprobat contracte între entităţi la care statul este majoritar, dar de fapt atacul ar fi fost la Varujan Vosganian. El a spus că acel contract între Paroşeni şi Hidroelectrica a fost semnat în iunie 2008, cu şase luni înainte de a deveni ministru, deci contractul s-a făcut cu mult timp înainte de a fi ministru. "Primul ministru loveşte în Vosganian", a susţinut Videanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/videanu-ii-va-da-in-judecata-pe-ponta-si-pe-semnatarii-raportului-privind-hidroelectrica-10692168
10692168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.