Victorie la Madrid: Simona Halep s-a calificat în turul 2 al turneului WTA

Autor: Departamentul Sport Postat la 05 mai 2019 24 afişări

Simona Halep (3 WTA) a câştigat fără probleme meciul din primul tur din cadrul turneului de la Madrid. A trecut în două seturi de Margarita Gasparyan (Rusia; 65 WTA), scor 6-0; 6-4.

Halep a început tare încă din primul set şi nu i-a lăsat adversarei prea multe şanse. Gasparyan a cedat la 0 o manşă în care nu a reuşit să ia mai mult 8 de puncte din 33. În actul secund, rusoaica a jucat mai bine şi şi-a trecut în cont 4 game-uri, dar insuficiente pentru a o pune în dificultate pe Simona Halep. Sportiva noastră va juca în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Alison Riske (SUA; 49 WTA) - Johanna Konta (Marea Britanie; 47 WTA).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SIMONA HALEP,
MADRID,
CALIFICARE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.