Noi informaţii în cazul criminalului în serie din Cipru: Ucigaşul este suspectat acum şi de viol

Autor: Departamentul Externe Postat la 05 mai 2019 36 afişări

Un militar cipriot în vârstă de 35 de ani, care a mărturisit că a ucis şapte femei şi fete, inclusiv două românce, este suspectat că ar mai fi violat şi o femeie de origine străină, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei cipriote, informează agenţia The Associated Press.

Incidentul s-a petrecut în primele luni ale anului 2017, suspectul violând o tânără de naţionalitate străină pe care a pozat-o ca model, a declarat Neophytos Shailos, şeful Departamentului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei cipriote.

Suspectul a înregistrat violul pe telefonul lui, a precizat Shailos.

După ce a scăpat de agresor, tânăra, în vârstă de 19 ani, a sunat-o pe soţia din acel moment al suspectului şi i-a spus ce s-a întâmplat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CIPRU,
CRIME,
POLIŢIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.