Bogdan Stanoevici, directorul Circului Metropolitan Bucureşti, anunţă că va candida, ca independent, la alegerile prezidenţiale

Autor: Departamentul Politic Postat la 04 mai 2019 62 afişări

Directorul Circului Metropolitan Bucureşti, Bogdan Stanoevici, a anunţat că va candida independent la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Actorul a precizat că decizia vine ca urmare a dorinţei de a le oferi românilor o alternativă la discursul politic, unul „lipsit de bunăcredinţă”.

Bogdan Stanoevici se adresează tuturor celor dezamăgiţi de putere, revoltaţi, sătui de minciuni şi promisiuni deşarte, celor ce doresc să se întoarcă în ţară, celor ce vor să rămână pentru că sunt multe de făcut aici, potrivit unui comunicat de presă.

„Ca independent, nu voi fi constrâns de doctrinele nici unui partid, nu voi primi ordine de la nimeni, nu voi fi deci marioneta nimănui. Fiecare dintre noi trebuie să-şi regândească atitudinea faţă de ceilalţi şi faţă de ţară. Dacă gândim de pe poziţia de victimă, atunci devenim victime. Eu sunt un om care spune ce gândeşte şi face întotdeauna ce spune,” a afirmat actorul Bogdan Stanoevici.

Sănătatea, educaţia şi cultura sunt domeniile prioritare prin care Stanoevici consideră că România va evolua dacă sunt puse în valoare la adevărata capacitate. El a adăugat că nu a făcut parte niciodată dintr-un partid politic.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
STANOEVICI,
PREZIDENŢIALE,
CANDIDAT

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.