Victimele randamentelor sub aşteptări: Un gigant din lumea fondurilor de investiţii începe să concedieze

Autor: Alex Ciutacu Postat la 10 ianuarie 2019 85 afişări

Victimele randamentelor sub aşteptări: Un gigant din lumea fondurilor de investiţii începe să concedieze

AQR Capital Management, managerul gigant care gestionează fonduri de investiţii condus de Cliff Asness, trece la concedieri în companie după mai mulţi ani în care a obţinut performanţe slabe, potrivit Bloomberg.

Firma, care gestiona la sfârşitul lunii septembrie circa 226 miliarde dolari, are peste 1.000 de angajaţi la nivel global.

„În cadrul AQR, forţa de muncă a ajuns la niveluri record în ultimii trei ani, inclusiv în 2018”, a declarat compania. „Concedierile din următoarea perioadă reflectă nevoia de a ne echilibra forţa de muncă şi nevoile actuale ale companiei”.

Anul trecut, Asness şi-a apărat strategia în faţa investitorilor, însă dintre cele 41 de fonduri mutuale pe care le gestionează AQR, doar două au obţinut rezultate pozitive în ultimul an, potrivit datelor Bloomberg.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concedieri,
gigant,
manager,
trecere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.