Vicepreşedinte PSD: Dacă Iohannis refuză nominalizarea lui Dragnea, mergem până la capăt

Postat la 13 decembrie 2016 120 afişări

Vicepreşedinte PSD, Paul Stănescu, declară că, în situaţia în care preşedintele Klaus Iohannis va refuza nominalizarea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de premier, social-democraţii "vor merge până la capăt", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vicepreşedinte PSD: Dacă Iohannis refuză nominalizarea lui Dragnea, mergem până la capăt

Paul Stănescu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Slatina, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să respecte Constituţia şi votul din 11 decembrie, restul reprezentând "amănunte”.

"Nu sunt jurist, dar eu cred că preşedintele ţării, indiferent care ar fi el, trebuie să respecte Constituţia şi voinţa votului popular. În rest, sunt amănunte şi nu cred că preşedintele va trece la amănunte. Va fi foarte responsabil să respecte constituţia şi votul românilor”, a declarat Paul Stănescu.

Întrebat ce se poate întâmpla dacă Iohannis refuză nominalizarea lui Dragnea pe funcţia de premier, Stănescu a răspuns: "Mergem până la capăt. Dumneavoastră înţelegeţi ce vreţi. Mergem până la capăt pentru că preşedintele României trebuie să respecte Constituţia şi legile ţării. Preşedintele României nu face criterii el, ca persoană. România nu e moşia cuiva ca să facă criterii după cum ar vrea dumnealui să arate primul ministru”.

De asemenea, proaspătul senator de Olt a mai spus, cu privire la consultările cu partidele politice anunţate de Klaus Iohannis că reprezintă mai mult o întâlnire informală, din moment ce încă nu s-a constituit Parlamentul şi nici majoritatea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.