Viceguvernatorul BNR: Economia va inregistra in primul trimestru o crestere modesta

Postat la 31 martie 2010 16 afişări

Viceguvernatorul BNR Cristian Popa considera ca economia va inregistra in primul trimestru o crestere modesta, dar a atras atentia ca acesta este scenariul central si ca exista incertitudini foarte mari pe de o parte si pe alta.

"Cred ca da, dar deja discutam mereu de un scenariu central cu incertitidini foarte mari pe de o parte si pe alta. Adica o cifra pozitiva si modesta", a spus Popa, fiind intrebat daca economia va inregistra in primul trimestru o crestere.

El a precizat ca exista deja semne "promitatoare" pentru industria prelucratoare si exporturi, dar ca sunt alte segmente in care semnele revenirii nu isi fac aparitia inca si pentru care se discuta despre o revenire in cursul acestui an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
recesiune,
crestere,
BNR,
Cristian Popa
/actualitate/viceguvernatorul-bnr-economia-va-inregistra-in-primul-trimestru-o-crestere-modesta-5791726
5791726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.