Vezi aici ce avere are Nicolae Gavrila, consilierul superior ANAF retinut de DNA

Postat la 02 martie 2011 28 afişări

Singurele bunuri aflate in proprietatea lui Nicolae Gavrila, consilierul superior al ANAF retinut pentru ca ar fi cerut mita de sute de mii de euro, sunt un teren de 153 de metri patrati si o casa, ambele in Bucuresti, el neavand, conform declaratiei de avere, bani in cont, masina sau alte proprietati.

Conform celei mai recente declaratii de avere depuse de Adrian Nicolae Gavrila, acesta are, impreuna cu sotia, un teren de aproape 157 de metri patrati in Capitala. El are "drept de folosinta cu titlu oneros" asupra respectivului teren din anul 2010. Tot in 2010, consilierul retinut marti a cumparat si o casa in Capitala, in suprafata de 110 metri patrati.

Nici el, nici sotia nu au masina si nici bani in conturi, credite bancare, bijuterii, colectii de arta sau ceasuri, rubricile aferente din declaratia de avere fiind barate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nicolae Gavrila,
ANAF,
DNA
/actualitate/vezi-aici-ce-avere-are-nicolae-gavrila-consilierul-superior-anaf-retinut-de-dna-8024988
8024988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.