Veştile proaste curg lanţ pentru milioane de salariaţi din România. Lovitură dură pentru toţi angajaţii care primesc acest tip de beneficiu

Autor: Alexandru Nanu Postat la 14 martie 2021 633 afişări

Veştile proaste curg lanţ pentru milioane de salariaţi din România. Lovitură dură pentru toţi angajaţii care primesc acest tip de beneficiu

Ministerul Muncii a lansat, în dezbatere publică, un proiect de Ordin pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul I al anului 2021, care prevede ca valoarea maximală a tichetelor de masă să rămână neschimbată până în septembrie 2021.

În prezent, valoarea maximă a unui tichet de masă este de 20,01 lei şi se doreşte ca aceasta să rămână neschimbată până în septembrie 2021.

Ultima majorare a valorii maximale a tichetelor de masă a fost făcută în luna octombrie a anului trecut, când a fost majorată de la 20,00 lei la 20,01 lei.

“Pentru semestrul I al anului 2021, începând cu luna aprilie 2021, valoarea nominală a unui tichet de masă, (...), nu poate depăşi cuantumul de 20,01 lei.”, conform documentului oficial.

Valoarea tichetelor de masă este reglementată prin Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, cu modificările şi completările ulterioare.

“Valoarea nominală (...) se aplică şi pentru primele 2 luni ale semestrului II al anului 2021 respectiv, august 2021 şi septembrie 2021”, conform documentului oficial.

Pentru a intra în vigoare, proiectul trebuie aprobat şi publicat în Monitorul Oficial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiect,
tichete de masa,
angajati,
primire,
valoare,
lege

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.