LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Veşti proaste pentru români: Preţurile gazelor nu vor reveni la nivelurile pre-pandemice VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 13 septembrie 2021 133 afişări

Veşti proaste pentru români: Preţurile gazelor nu vor reveni la nivelurile pre-pandemice VIDEO

Preţul gazelor rămâne o problem pe termen lung pentru toţi consumatorii finali, iar acestea nu vor reveni la nivelul de dinaintea pandemiei. Potrivit CEO-ului Energy, această creştere a preţurilor nu  se va tempera decât în momentul în care economia se va contracta, forţând o scădere de preţ a energiei. Momentul contractării este necunoscut.

„Iti dau dreptate, nici eu nu cred că vom reveni la nivelurile înainte de pandemie. Cred că în mod natural aceste preţuri mari la gaze vor cauza creşterii în lanţ la produse şi servicii care vor face ca economia să se contracte. În momentul în care se va contracta economia, va scădea cererea pentru bunuri şi servicii şi implicit cererea pentru produse energetice, ceea ce va duce la o scădere a preţului gazelor. Scăderea acesta nu ştim exact când va veni şi cât de mare va fi acum. În mod logic ar trebui ca cererea şi oferta să ajungă la echilibru. Analiza unui grup trebuie să permită pe de-o parte anumitor companii să facă profit. Aici nu vorbim de furnizori,  vorbim în special de produc producătorii, cu aceste profituri să poată să investească pentru a crea noi surse de energie şi de gaze. Totodată preţul să permită să fie suportabil de către consumatorii finali şi să fie suportabil de către industrie” a declarat CEO-ul Restart Energy, Armand Domuta, la ZF Live.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gaze,
preturi,
revenire,
niveluri,
post,
romani,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.