Veşti proaste pentru milioane de români care primeau tichete cadou. Schimbarea Codului Fiscal care schimbă tot ce se întâmpla până acum

Autor: Alexandru Nanu Postat la 01 martie 2021 172 afişări

Veşti proaste pentru milioane de români care primeau tichete cadou. Schimbarea Codului Fiscal care schimbă tot ce se întâmpla până acum

Tichetele cadou acordate de firme angajaţilor nu vor mai fi scutite de plata contribuţiilor cu excepţia celor acordate de Paşte, Crăciun, 8 martie şi 1 iunie, conform unei Ordonanţe de Urgenţă publicate vineri în Monitorul oficial.

Mai exact, este vorba despre OUG pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal şi al Legii contabilităţii nr. 82/1991, publicată în Monitorul Oficial Partea I, nr. 197 din data de 16 februarie 2021.

Mai exact, tichetele cadou acordate cu alte ocazii decât Paşte, Crăciun, 8 martie şi 1 iunie, nu vor mai fi scutite de contribuţii.

Acest subiect naşte o întreagă controversă legată de tichetele cadou, care erau folosite ca bonus şi nu erau acordate angajaţilor numai cu ocazia sărbătorilor de Paşte, Crăciun, 8 martie şi 1 iunie.

În prezent nu se ştie ce se va întâmpla cu tichetele cadou acordate până acum şi care nu au fost acordate cu ocazia sărbătorilor de Paşte, Crăciun, 8 martie şi 1 iunie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.