Veşti proaste pentru cei care vor să călătorească în Marea Britanie

Postat la 02 octombrie 2019 2627 afişări

Marea Britanie va opri libera circulaţie a cetăţenilor Uniunii Europene după Brexit şi va introduce un sistem de imigraţie pe bază de puncte, confom unui plan elaborat de ministrul de Interne, Priti Patel, afirmă surse citate de agenţia Reuters.

Veşti proaste pentru cei care vor să călătorească în Marea Britanie

Priti Patel va anunţa că, în contextul Brexit, are misiunea de a "opri libera circulaţie a persoanelor" şi de a "introduce un sistem de imigraţie pe bază de puncte asemănător cu modelul australian", "un sistem care să funcţioneze în interesul Marii Britanii", prin atragerea "celor mai inteligenţi", a "oamenilor de ştiinţă", a "academicienilor", au declarat sursele citate.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
sistem,
imigranti,
controale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.