Veşti negre pentru toţi posesorii de maşini din România care voiau să-şi schimbe maşina. Anunţul făcut de AFM

Autor: Alexandru Nanu Postat la 04 noiembrie 2022 43973 afişări

Veşti negre pentru toţi posesorii de maşini din România care voiau să-şi schimbe maşina. Anunţul făcut de AFM

Programul pentru casarea maşinilor uzate se amână urmând ca sesiunea de lansare să aibă loc în prima parte a anului 2023, conform unui comunicat al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).

În plus, Administraţia Fondului pentru Mediu intenţionează să simplifice procedurile de accesare a proiectelor finanţate din Fondul pentru mediu prin descentralizarea unor programe, cu ajutorul primăriilor care se vor implica direct în analiza şi implementarea proiectelor, aşa cum este cazul Programului de casare a autovehiculelor uzate

În acest context, ghidul Programului privind casarea autovehiculelor uzate va suferi modificări, urmând ca sesiunea de lansare să aibă loc în prima parte a anului 2023.

Perioada şi modalitatea de depunere a cererilor de finanţare, însoţite de documentaţia aferentă, se vor stabili prin dispoziţia preşedintelui AFM.

Obiectul Programului constă în finanţarea nerambursabilă din Fondul pentru mediu acordată pentru fiecare autovehicul uzat cu o vechime egală sau mai mare de 15 ani, în schimbul predării spre casare a acestuia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
program,
amanare,
masini,
finantare,
autovehicule

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.