Veşti bune pentru milioane de români: Salariaţii vor primi un nou tip de beneficiu pentru care nu trebuie să plătească taxe

Postat la 21 august 2019 550 afişări

Veşti bune pentru milioane de români: Salariaţii vor primi un nou tip de beneficiu pentru care nu trebuie să plătească taxe

Conform celui mai recent proiect de ordonanţă iniţiat de MFF (Ministerul Finanţelor Publice), salariaţii din România pot primi un ajutor financiar pentru adopţie, din partea angajatorului, nu sunt impozabile, nu sunt incluse în veniturile salariale şi nu se cuprind în baza de calcul al contribuţiei de asigurări sociale.

Proiectul pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, pus recent în dezbatere publică, prevede o serie de noi modificări, printre care şi ajutorul de adopţie.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
primire,
salariati,
beneficii,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.