LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Washington Post: Nouă ţări se află în pragul recesiunii, iar SUA ar putea ajunge în aceeaşi situaţie

Postat la 20 august 2019 415 afişări

Nouă state importante ale lumii sunt în recesiune sau în pragul unei recesiuni, iar temerile cu privire la faptul că încetinirea creşterii economice la nivel mondial ar putea aduce şi Statele Unite în aceeaşi situaţie sunt din ce în ce mai mari, informează The Washington Post.

Washington Post: Nouă ţări se află în pragul recesiunii, iar SUA ar putea ajunge în aceeaşi situaţie

Săptămâna trecută, indicele Dow Jones Industrial Average a scăzut cu 3%, după ce China a raportat cele mai proaste rezultate privind producţia industrială din ultimii 17 ani, iar Germania a anunţat că a înregistrat o scădere economică în cel de-al doilea trimestru al acestui an. Dow Jones Industrial Average a scăzut cu 7% în ultimele trei săptămâni, producând temeri privind o eventuală recesiune în Statele Unite.

The Washington Post notează că multe dintre statele care se află aproape de recesiune sau sunt deja în această situaţie au în comun dependenţa faţă de exporturi. Spre exemplu, China întâmpină probleme din cauza disensiunilor cu Administraţia Donald Trump în legătură cu comerţul cu Statele Unite. Între timp, alte state, precum Rusia şi Argentina, se confruntă cu diverse probleme interne, ceea ce descurajează investitorii străini.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
recesiune,
post,
washington post,
prag

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.