Veşti bune pentru cei cărora le place să meşterească: se deschide primul outlet cu produse pentru casă şi grădină de tip DIY din România

Autor: Andra Stroe Postat la 02 iulie 2020 298 afişări

Veşti bune pentru cei cărora le place să meşterească: se deschide primul outlet cu produse pentru casă şi grădină de tip DIY din România

Brico Dépôt deschide primul outlet lansat de un retailer DIY pe piaţa locală, Brico Outlet Chiajna.

Outletul deschis în Brico Dépôt Chiajna, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, ocupă o suprafaţă de 800 mp şi este destinat clienţilor din Bucureşti, Piteşti, precum şi din toate zonele limitrofe ale acestora. 

„După perioada de izolare, am lansat Brico Outlet pentru că ne dorim să venim în sprijinul clienţilor noştri cu produse într-o gamă foarte variată şi pentru proiecte mari sau mici, la preţuri reduse cu până la 80%. Vieţile noastre au fost afectate major de această pandemie, dar nu trebuie să ne pierdem bucuria de a face lucruri pentru noi şi spaţiul în care locuim, iar dacă putem face asta şi să rămânem cu economii, atunci bucuria este dublă”, spune Cătălin Mazilu, director operaţiuni, Brico Dépôt România.

Lansat sub formă de pilot, Brico Outlet oferă peste 2.000 de produse, acoperind 5 categorii principale pentru diverse zone ale casei şi grădinii, de la baie şi produse de depozitare, la materiale de construcţii, produse de bucătărie sau decoraţiuni. Produsele sunt de cea mai bună calitate, iar gama din zona outlet va fi în mod constant înnoită, astfel încât clienţii să găsească ceva nou la fiecare vizită.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
produse,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.