Veşti bune de la meteorologi pentru weekend: Vreme caldă, cu temperaturi maxime de până la 35 grade Celsius. Cum va fi vremea pe litoral

Postat la 03 august 2018 63 afişări

Meteorologii anunţă că în acest sfârşit de săptămână, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi maxime de până la 30-32 de grade Celsius, iar izolat vor fi înregistrate chiar 35 de grade. În Capitală şi pe litoral, vremea va fi călduroasă, iar la munte, izolat, va ploua.

Veşti bune de la meteorologi pentru weekend: Vreme caldă, cu temperaturi maxime de până la 35 grade Celsius. Cum va fi vremea pe litoral

„Încă de vineri, asistăm la o ameliorare semnificativă a vremii sub aspectul instabilităţii atmosferice, dar şi a intensităţii ploilor. Practic doar pe arii restrânse, în regiunile de Sud şi la munte, sunt aşteptate ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. (...) În weekend, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile de temperatură vor fi ridicate în toate regiunile. Vorbim de temperaturi care vor depăşi 30 de grade în toate zonele. În Câmpia de Vest sunt aşteptate cele mai ridicate valori de temperatură, de la 33 până la 34 grade Celsius, iar în puncte izolate posibil să atingă şi 35 de grade Celsius în orele amiezii. (...) Nu putem spune că vom avea caniculă”, a declarat pentru MEDIAFAX, Oana Catrina, meteorolog de serviciu în cadrul ANM.

Potrivit meteorologului, pe litoral se aşteaptă vreme frumoasă şi caldă, însă la munte sunt aşteptate ploi.

„În zona litoralului vremea va fi splendidă, cerul va fi variabil. Nu sunt şanse de apariţie a ploilor. Vor fi 29-30 de grade, iar în apă 25-27 de grade Celsius. (...) La munte, în special în orele după amiezii, înnorările se vor accentua, însă doar pe arii restrânse sunt aşteptate ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. (...) Se vor înregistra maxime cuprinse între 26 şi 30 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade”, informează meteorologul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.