Veste şocantă în industria muzicală: o cântăreaţă celebră a ajuns la spital după ce ar fi făcut supradoză de heroină

Autor: Alex Ciutacu Postat la 25 iulie 2018 210 afişări

Veste şocantă în industria muzicală: o cântăreaţă celebră a ajuns la spital după ce ar fi făcut supradoză de heroină

Cântăreaţa de muzică pop Demi Lovato a ajuns la spital în Los Angeles după ce ar fi suferit o aparentă supradoză de droguri, potrivit Business Insider.

„Demi s-a trezit şi este cu familia ei care vrea să îşi exprime mulţumirile pentru iubirea, rugăciunile şi susţinerea tuturor”, a transmis reprezentantul artistei.

Purtătorul de cuvânt a menţionat că unele dintre informaţiile prezentate ulterior despre această situaţie sunt „incorecte”, însă nu a oferit mai multe clarificări – doar a cerut intimitate pentru familia ei.

Mai multe publicaţii din presa străină au scris că Lovato a ajuns la spital marţi la prânz şi că aceasta este sub tratament.

Publicaţiile People şi Variety au relatat că Demi Lovato a ajuns la spital din cauza unei supradoze de heroină.

În trecut, artista a vorbit public despre problemele pe care le-a avut în trecut cu abuzul de droguri, însă spunea că a trecut peste această perioadă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
droguri,
spital,
industria muzicala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.