Cum arată cel mai nou complex turistic din România

Autor: Andra Stroe Postat la 24 iulie 2018 2988 afişări

Zaga Zaga este cel mai nou complex turistic deschis luna aceasta în Delta Siretului. Situat între judeţul Vrancea şi Galaţi, în satele Doaga şi Cosmeşti, complexul se întinde pe o suprafaţă de 82 hectare.

Complexul ZagaZaga cuprinde un ansamblu de bungalouri mobile, case plutitoare, o cherhana, o zonă de evenimente private şi corporate, precum şi un parc de aventură cu trasee în copaci şi tiroliene, toate amplasate pe malurile canalelor şi lacurilor din interiorul parcului de agrement. 

Construcţia complexului a durat patru ani. Acesta este situat pe drumul european E 85, la 200 km de Bucureşti, la 20 de kilometri de Focşani şi la circa 15 minute distanţă de Tecuci. Accesul de la recepţia resortului la unităţile de cazare se poate face cu maşinile electrice sau cu bărcile puse la dispoziţie. Complexul cuprinde 41 de bungalouri mobile şi 11 case plutitoare. În viitorul apropiat reprezentanţii businessului plănuiesc să extindă oferta de cazare şi cu o serie de corturi tip iurtă. Locaţia este potrivită şi pentru iubitorii de pescuit, cât şi pentru cei care îşi doresc plimbări în natură cu bicicleta sau cu barca.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.