Veniturile UPC România au crescut cu 7% în primul trimestru, la 37 milioane de dolari

Postat la 07 mai 2014 34 afişări

Veniturile UPC România au urcat cu 7% în primul trimestru faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, la 37 milioane de dolari, în principal datorită creşterii afacerilor pe segmentul de internet, potrivit unui comunicat al companiei.

Veniturile UPC România au crescut cu 7% în primul trimestru, la 37 milioane de dolari

 Astfel, segmentul de internet a generat 57% din creşterea totală a veniturilor, de 2,3 milioane de dolari, se arată într-un comunicat transmis miercuri de UPC România, deţinută de compania olandeză UPC Holding, parte a grupului american Liberty Global.

"Ne vom concentra în continuare pe acest segment (internetul - n.r.) cu un potenţial de creştere semnificativ", a declarat în comunicat Severina Pascu, CEO UPC România şi Ungaria.

Numărul de abonamente la serviciile UPC a urcat cu 6% în perioada analizată, la 1,862 milioane, în timp ce baza de clienţi s-a majorat cu 10.000, la 1,179 milioane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/veniturile-upc-romania-au-crescut-cu-7-in-primul-trimestru-la-37-milioane-de-dolari-12604056
12604056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.