Rămăşiţele victimelor atentatelor de la 11 septembrie urmează să fie transferate la Ground Zero

Postat la 07 mai 2014 26 afişări

Rămăşiţele neidentificate ale victimelor atentatelor de la 11 septembrie urmează să fie transferate sâmbătă la Ground Zero, unde se aflau Turnurile Gemene din cadrul complexului World Trade Center şi unde, în prezent, se află un memorial şi un muzeu.

Rămăşiţele victimelor atentatelor de la 11 septembrie urmează să fie transferate la Ground Zero

 Acest transfer "va avea loc sâmbătă dimineaţa", a declarat pentru AFP Susan Dahill, însărcinată cu comunicarea pentru "Vocea 11 Septembrie", un grup de susţinere a victimelor atentatelor, care s-au soldat cu aproximativ 3.000 de morţi, confirmând o informaţie publicată de ziarul New York Times.

Potrivit cotidianului, Primăria a trimis rudelor victimelor un e-mail în care le informează că serviciile medico-legale din oraş vor transfera la 10 mai rămăşiţele neidentificate, care vor fi păstrate sub Muzeul 11 Septembrie. Dintre cele 2.753 de persoane declarate dispărute la World Trade Center pe 11 septembrie 2001, 1.115 (aproximativ 40%) nu au putut să fie identificate, potrivit serviciului medico-legal din New York.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ramasitele-victimelor-atentatelor-de-la-11-septembrie-urmeaza-sa-fie-transferate-la-ground-zero-12602811
12602811
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.