Vasluian cu COVID, trimis în izolare, prins la graniţă când încerca să intre în ţară

Autor: Andreea Tobias Postat la 29 ianuarie 2022 84 afişări

Un vasluian cu COVID, trimis în izolare, a fost prins la frontieră în judeţul Arad, când se întorcea în ţară, după o tentativă de a ajunge în Cehia. Vasluianul nu se aştepta la dosar penal dacă va fi prins, ci la amendă.

Vasluian cu COVID, trimis în izolare, prins la graniţă când încerca să intre în ţară

Infectat cu SARS CoV-2, un vasluian care trebuia să fie în izolare acasă a fost prins la Nădlac, pe sensul de intrare în ţară.

Joi, bărbatul în vârstă de 33 de ani din Vaslui s-a prezentat la Nădlac ca să intre în România.

După controale, reprezentantul DSP a constatat că bărbatul apare în evidenţe ca fiind depistat pozitiv cu virusul SARS Cov-2 şi trebuia să se autoizoleze acasă, în judeţul Vaslui.

Potrivit Jandarmeriei Arad, bărbatul s-a prezentat la un centru de testare din Arad, însă nu a mai aşteptat rezultatul analizei şi a plecat spre Cehia. După câteva ore a primit rezultatul care confirma infectarea cu SARS Cov2, motiv pentru care s-a întors în România.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele necesare începerii urmăririi penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bărbat,
covid,
graniţă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.