Vaslui: Echipaj de pe ambulanta batut si autosanitara vandalizata de un pacient, in drum spre spital

Postat la 29 august 2010 13 afişări

Un echipaj de pe o ambulanta din Vaslui, format din asistenta si medic, a fost batut, iar autosanitara a fost vandalizata, in cursul noptii de sambata spre duminica, de un pacient, in timp ce era transportat la spital, fiind nevoie de interventia politistilor pentru imobilizarea barbatului.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, barbatul a devenit violent la scurt timp dupa ce a fost preluat de autosanitara de pe un drum din localitatea Coroiesti, in urma unui apel la numarul de urgenta 112 care anunta ca o persoana a cazut in strada. Desi imobilizat pe targa pentru eliminarea riscului de a cadea in timpul transportului, barbatul in varsta de 55 de ani a reusit sa smulga chingile si a inceput sa o loveasca, fara motiv, pe asistenta aflata langa el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
ambulanta,
vandalizare,
pacient,
spital
/actualitate/vaslui-echipaj-de-pe-ambulanta-batut-si-autosanitara-vandalizata-de-un-pacient-in-drum-spre-spital-7051675
7051675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.