Vasile Muraru: Sergiu Nicolaescu a fost un monument al cinematografiei române

Postat la 03 ianuarie 2013 68 afişări

Actorul Vasile Muraru a declarat pentru MEDIAFAX că Sergiu Nicolaescu a fost un monument al cinematografiei române, filmele sale istorice fiind capodopere văzute de milioane de oameni.

"Îl ştiam de foarte mult timp. I-am admirat filmele, am crescut cu ele, nici nu visam vreodată să joc în filmele lui. Am jucat pentru prima dată într-un film de-al lui în 1982 şi am jucat şi în ultimele două filme ale lui, «Poker» şi «Ultimul corupt»", a declarat Vasile Muraru. El a precizat că Sergiu Nicolaescu şi-a dat viaţa pentru cinematografie. "A fost un monument al cinematografiei române. Şi-a dat viaţa pentru cinematografie şi viaţa lui asta a însemnat. Filmele lui sunt unul mai bun ca altul şi a atacat toate categoriile de filme, nu mai vorbesc despre cele istorice. Filmele lui istorice sunt capodopere văzute de milioane de oameni", a spus Vasile Muraru.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sergiu nicolaescu,
deces,
pierdere,
arta
/actualitate/vasile-muraru-sergiu-nicolaescu-a-fost-un-monument-al-cinematografiei-romane-10424806
10424806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.