Vanzarile Henkel au crescut cu 8,9% anul acesta

Autor: Ioana Mihai Postat la 04 mai 2011 35 afişări

Vanzarile Henkel, care are activitati pe piata romaneasca in domeniul bunurilor de larg consum si al materialelor de constructii, au crescut pe plan international cu 8,9 procente pana la 3,823 mld. euro. “In pofida contextului dificil, Henkel a inceput foarte bine anul 2011. Am realizat o foarte buna crestere organica a vanzarilor, peste valoarea pietelor,” a declarat Kasper Rorsted, CEO-ul Henkel.

In ceea ce priveste anul fiscal 2011, Rorsted a declarat urmatoarele: "In conditiile unei competitiii intense pe piete, alaturi de cresterea pretului materiilor prime, contextul economic va ramane in continuare extrem de dificil. Va trebui sa continuam sa ne revizuim structura astfel incat sa ramanem competitivi pe termen lung." Henkel si-a marit putin asteptarile in ceea ce priveste cresterea organica a vanzarilor: "Suntem convinsi ca vom reusi sa crestem mai mult decat pietele relevante si in 2011 si estimam o crestere situata in intervalul 3 - 5 procente. Estimam - in acord cu declaratiile anterioare - o crestere a EBIT margin ajustat de cca 13 procente si o crestere a castigurilor per actiune preferentiala de cca 10 procente," a mai adaugat Kasper Rorsted.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Henkel,
vanzari,
materiale
/actualitate/vanzarile-henkel-au-crescut-cu-8-9-anul-acesta-8227476
8227476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.