Vânzările de frigidere Miele s-au dublat în prima jumătate a anului

Autor: Florin Casota Postat la 26 iulie 2017 367 afişări

Miele a vândut peste 150 de frigidere în reţeaua de magazine proprii şi la comercianţii parteneri din România, în prima jumătate a anului în curs, dublându-şi volumele faţă de aceeaşi perioadă din 2016.

Vânzările de frigidere Miele s-au dublat în prima jumătate a anului

Cel mai vândut frigider Miele este modelul ΚFN 29683, care se distinge prin design-ul exterior cu front de sticlă şi secţiunea Perfect Fresh, cu ajutorul căreia fructele şi legumele sunt menţinute proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp, potrivit producătorului.

Produsele Miele sunt comercializate într-o reţea de peste 60 de magazine proprii, exclusive, reţele specializate în vânzările de mobilier de lux şi reţele şi magazine independente de electroIT.

„Susţinerea tendinţelor actuale din piaţă cu un produs de maximă performanţă, care oferă tot confortul unui aparat cu dotările exclusive Miele şi încurajează clienţii să nu se conformeze alegerilor clasice în materie de design, au sprijinit dublarea vânzărilor de frigidere în această perioadă”, declară Loredana Butnaru, director Miele România.

Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.700 de angajaţi, prezent în 47 de ţări prin subsidiarele proprii de vânzări şi în 50 de ţări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2016/2017 a obţinut vânzări în valoare totală de 3,71 de miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.