Real Madrid distruge toate recordurile pentru transferul verii! Mbappe devine cel mai scump jucător din lume

Postat la 26 iulie 2017 386 afişări

Real Madrid e gata să realizeze cel mai scump transfer din istoria fotbaluli, după ce s-a înţeles cu AS Monaco pentru achiziţionarea lui Kylian Mbappe, anunţă cotidianul spaniol Marca.

Real Madrid distruge toate recordurile pentru transferul verii! Mbappe devine cel mai scump jucător din lume

Conform sursei citate, Real şi Monaco au ajuns la un "acord de principiu" pentru atacantul de 18 ani, iar suma de transfer va "pulveriza toate recordurile" şi va ajunge până la 180 de milioane de euro.

Spaniolii notează că în acest moment în discuţie sunt două variante: fie ca Real să plătească direct 160 de milioane de euro, plus alte 20 de milioane în funcţie de obiective, fie ca preţul iniţial să fie de 150 de milioane de euro, iar restul de 30 de milioane să fie plătite sub formă de bonusuri.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.