Cum poţi să ajungi în cele mai exotice locuri din lume fără să cheltuieşti o avere

Postat la 26 iulie 2017 300 afişări

Interval International, unul dintre cei mai mari furnizori care facilitează schimbul de destinaţii de vacanţă între proprietarii de apartamente în sistem de timeshare sau proprietate periodică, intră pe piaţa din România, prin semnarea contractului de parteneriat cu Blaxy pentru litoralul românesc.

Cum poţi să ajungi în cele mai exotice locuri din lume fără să cheltuieşti o avere

Întreaga reţea include peste 2.900 de resorturi din peste 80 de ţări, iar proprietarii în regim timeshare sau de proprietate periodică pot obţine vacanţe în toate tipurile de destinaţii, printre care şi cele exotice sau exclusiviste.

Câteva exemple de vacanţe pe care le pot alege românii care au cumpărat proprietăţi în regim timeshare sau de proprietate periodică sunt Singapore, Florida, Disneyland Paris, Turcia, Elveţia şi Austria, la schi, dar şi Hawaii, Marea Britanie, Tenerife, Brazilia, New York, Grecia sau Spania. 

www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.