Vanghelie, după decizia ANI: Îl dau în judecată pe Georgescu. De unde să fie bani în plus?

Postat la 24 aprilie 2013 29 afişări

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat că în ultimele şase luni a primit NUP de la Parchet după ce i s-a verificat averea, el arătând totodată că intenţionează să îl dea în judecată pe şeful ANI, Horia Georgescu.

Vanghelie, după decizia ANI: Îl dau în judecată pe Georgescu. De unde să fie bani în plus?

 "Îl voi da în judecată pe Horia Georgescu, nu m-a chemat nimeni să dau vreo declaraţie şi nici nu m-au informat. Normal era să mă cheme cineva sau să mi se comunice la Primărie", a spus Vanghelie pentru Gândul.

Vicepreşedintele PSD a menţionat că nu s-a schimbat nimic în declaraţia sa de avere, adăugând: "de unde să fie bani în plus?".

"Domnul Georgescu a făcut foarte multe jocuri în această ţară, în ultimul an s-a ocupat de mine", a mai susţinut Vanghelie, potrivit "Gândul".

ANI a constatat o diferenţă de peste 180.000 de euro între veniturile realizate de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie şi averea dobândită de acesta, astfel încât a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, pentru a începe un control în acest caz.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanghelie-dupa-decizia-ani-il-dau-in-judecata-pe-georgescu-de-unde-sa-fie-bani-in-plus-10792402
10792402
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.