Vanghelie, despre Liceul Bolintineanu: Sunt degajat. O să vedeţi că profesorul de religie e nevinovat

Postat la 08 iulie 2013 51 afişări

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, răspunzând unor întrebări ale jurnaliştilor în legătură cu scandalul de la Liceul "Bolintineanu", că este "degajat" şi că profesorul de religie, consilier local la Sectorul 5 şi care ar fi colectat mita pentru Bacalaureat, este nevinovat.

Vanghelie, despre Liceul Bolintineanu: Sunt degajat. O să vedeţi că profesorul de religie e nevinovat

 "Când veţi găsi formule în care veţi considera că pot să am o problemă, vă răspund eu, vă caut eu pe voi. Când nu vă caut, înseamnă că sunt degajat", a răspuns Vanghelie întrebărilor jurnaliştilor.

El a apreciat că numele său a apărut în acest scandal pentru că este un nume "frumos" şi pentru că "vinde".

"E un nume frumos şi de aceea o să apară. Sunt sigur că şi dumneavoastră de aia mă daţi, am văzut că puneţi pe burtiere - şi dumneavoastră şi alte posturi - Vanghelie. Cred că vă place şi cred că se şi vinde", a adăugat Vanghelie.

El le-a solicitat jurnaliştilor să adreseze întrebări celor care ştiu despre ce este vorba în legătură cu Liceul "Bolintineanu".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanghelie-despre-liceul-bolintineanu-sunt-degajat-o-sa-vedeti-ca-profesorul-de-religie-e-nevinovat-11109023
11109023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.