VÂNĂTOAREA DE LA BALC: Ion Ţiriac şi Wolfgang Porsche ajung astăzi la Oradea. Ce invitaţi mai are omul de afaceri

Postat la 20 ianuarie 2012 51 afişări

Omul de afaceri Ion Ţiriac, gazda tradiţionalei vânători de mistreţi din localitatea bihoreană Balc, este aşteptat, vineri după-amiază, pe Aeroportul din Oradea, urmând să sosească cu unul dintre aparatele de zbor ale propriei companii aeriene, la fel ca şi Wolfgang Porsche.

Şi Wolfgang Porsche, proprietarul companiei germane producătoare de autoturisme de lux cu acelaşi nume, va ajunge la Oradea cu un aparat de zbor propriu.

"Am primit în această dimineaţă planurile de zbor pentru două aparate. Unul este un Galaxy aparţinând Ţiriac Air, care va porni de pe Aeroportul Otopeni şi va ajunge la Oradea în jurul orei 14.45, iar celălalt este un Cessna 560, aflat în proprietatea Porsche, care va porni din Debreţin şi va ajunge la Oradea în jurul orei 16.00", a declarat, vineri managerul Aeroportului din Oradea, Gheorghe Pasc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ion Ţiriac,
Wolfgang Porsche,
Balc
/actualitate/vanatoarea-de-la-balc-ion-tiriac-si-wolfgang-porsche-ajung-astazi-la-oradea-ce-invitati-mai-are-omul-de-afaceri-9163171
9163171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.