„Vânătoarea" de IT-işti continuă. Un jucător important din piaţa de beneficii extrasalariale caută 50 de specialişti

Autor: Andra Stroe Postat la 18 mai 2020 241 afişări

„Vânătoarea" de IT-işti continuă. Un jucător important din piaţa de beneficii extrasalariale caută 50 de specialişti

Edenred Digital Center, hub internaţional pentru inovaţie şi proiecte strategice în IT în cadrul grupului Edenred, deschis la Bucureşti, continuă să recruteze specialişti IT pentru 50 de poziţii disponibile în departamente precum Mobile Development, API Development, Data Science & Business Inteligence, Infrastructură şi Operaţiuni,  E-payment Solutions Developement, Network Security şi Cloud. În prezent, Edenred Digital Center (EDC) dezvoltă soluţii pentru tranzacţii online pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

EDC continuă astfel strategia de extindere a echipei, în acord cu planurile anunţate, pentru a răspunde nevoilor de eficientizare şi digitalizare ale grupului. Edenred Digital Center a fost deschis în luna mai 2019, în Bucureşti, şi are, în acest moment, 72 de angajaţi.

„Lucrăm Agile, iar printre tehnologiile folosite aş aminti: Xamarin, Mulesoft, Azure şi Python. Avem proiecte complexe, cu impact asupra zecilor de milioane de utilizatori ai cardurilor şi aplicaţiilor mobile Edenred”, declară Răzvan Popescu, HR director Edenred Digital Center.

În centrul de la Bucureşti, echipele IT dezvoltă proiecte precum aplicaţii mobile de plăţi digitale pentru zeci de milioane de beneficiari ai soluţiilor Edenred din cele 46 de ţări în care grupul este prezent. EDC are un rol strategic în design-ul, implementarea şi managementul platformelor utilizate la nivel global.

Soluţiile oferite de Edenred, unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa de beneficii extrasalariale, sunt folosite zilnic de peste 50 de milioane de angajaţi din 46 de ţări. Anul trecut, grupul a gestionat tranzacţii în valoare de 31 de miliarde de euro, realizate de beneficiari, mai ales prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri, datorită platformei digitale pe care continuă să o dezvolte. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
continuare,
specialisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.