Valentin Ţăruş, Remedia: Prezenţa la bursă ne dă un cuvânt de spus în piaţă

Autor: Adrian Cojocar Postat la 15 februarie 2013 67 afişări

Valentin Ţăruş, proprietarul distribuitorului de medicamente Farmaceutica Remedia şi unul dintre puţinii oameni de afaceri locali care au încredere în piaţa de capital listându-şi în urmă cu patru ani compania pe piaţa regle­men­tată a BVB, mizează pe vizibilitatea pe care o oferă listarea pentru a identifica mai uşor parteneri de afaceri.

Valentin Ţăruş, proprietarul distribuitorului de medicamente Farmaceutica Remedia şi unul dintre puţinii oameni de afaceri locali care au încredere în piaţa de capital listându-şi în urmă cu patru ani compania pe piaţa regle­men­tată a BVB, mizează pe vizibilitatea pe care o oferă listarea pentru a identifica mai uşor parteneri de afaceri. De la listare acţiunile distribuitorului au crescut până în prezent de aproape trei ori şi compania a oferit în fiecare an dividende investitorilor, politică pe care intenţionează să o păs­treze. "Sper că listarea la bursă ne va ajuta să găsim parte­neri astfel încât să atingem acea masă critică pentru a putea avea un cuvânt de spus pe piaţă", a declarat proprietarul Farma­ceu­tica Remedia, la patru ani de la listarea la bursă. Conducerea poartă de mai multă vreme discuţii cu Mihai Miron, pro­prie­tarul reţelei de farmacii Ropharma, în vederea înche­ierii unui parteneriat strategic. Farmaceutica Remedia a cunoscut în ultimii ani un ritm rapid de dezvoltare. Astfel dacă în urmă cu cinci ani compania avea circa 40 de farmacii proprii, anul acesta vrea să ajungă la un număr de 80 de farmacii prin achiziţia a circa opt noi unităţi.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Valentin Ţăruş,
Remedia,
bursă
/actualitate/valentin-tarus-remedia-prezenta-la-bursa-ne-da-un-cuvant-de-spus-in-piata-10564078
10564078
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.