Valentin Jucan şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al CNA

Postat la 08 ianuarie 2013 13 afişări

Valentin-Alexandru Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a declarat, marţi, că şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al CNA.

Candidatura lui Valentin Jucan a fost înregistrată oficial luni seară, la Registratura CNA.

Jucan a mai spus că alegerile pentru funcţia de vicepreşedinte al CNA ar urma să aibă loc într-o şedinţă care va avea loc miercuri.

Valentin-Alexandru Jucan a fost numit membru titular în CNA în februarie 2012. Jucan a fost propus pentru această funcţie de grupul parlamentar PDL din Senat, iar mandatul său va expira în 2018.

Valentin Jucan este absolvent al Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, specializarea violoncel (septembrie 2000 - iulie 2004), al Universităţii "Babeş-Bolyai", Facultatea de Drept, Cluj-Napoca - profil drept comunitar (septembrie 2002 - iulie 2005), şi al Colegiului Naţional de Apărare, Universitatea Naţională de Apărare "Carol I" (promoţia 2007 - 2008).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Valentin Jucan,
CNA,
vicepreşedinte
/actualitate/valentin-jucan-si-a-depus-candidatura-pentru-functia-de-vicepresedinte-al-cna-10440250
10440250
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.