Vacanţe fictive în Bulgaria vândute on-line. Câte persoane au fost păcălite

Postat la 23 septembrie 2016 41 afişări

Vacanţe fictive în Bulgaria vândute on-line. Câte persoane au fost păcălite

Poliţiştii din Ilfov au reţinut două persoane pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, după ce ar fi vândut zeci de pachete turistice fictive, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române(IGPR), printr-un comunicat de presă transmis mass-mediei. Poliţiştii din Ilfov au reţinut un bărbat, de 29 de ani, administrator al unei agenţii de turism din oraşul Popeşti-Leordeni şi o angajată a acestuia, de 39 de ani.

“În perioada februarie – mai a.c., cei doi ar fi încheiat 26 de contracte pentru pachete turistice în străinătate, în special în Bulgaria şi Italia, contracte care nu ar fi fost onorate”, se arată în comunicatul de presă. Victimele ar fi primit contractele şi voucherele, în general, prin e-mail, plata fiind efectuată prin transfer bancar. Prejudiciul total este de aproape 50.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.