Nu Olivia Steer e de vină pentru epidemia de rujeolă. Câteva observaţii într-un moment de isterie naţională

Autor: Clarice DINU Postat la 22 septembrie 2016 6599 afişări

Nu Olivia Steer e de vină pentru epidemia de rujeolă. Câteva observaţii într-un moment de isterie naţională

Nu sunt de acord cu teoriile Oliviei Steer. Nu cred că vaccinul duce la autism , cum nu cred că un neuron vânjos vindecă o boală cruntă cum e cancerul. Mi se pare însă prea mult ca doamna Steer să fie executată public pe motiv că ar fi şefa unei secte care ne omoară copiii.

După comunicatul Ministerului Sănătăţii care anunţă oficial o epidemie de rujeolă şi condamnă „campaniile iresponsabile” împotriva vaccinării, apariţia Oliviei Steer într-o emisiune tv a declanşat un adevărat jihad pe reţelele de socializare.

Citeşte aici de ce nu Olivia Steer e de vină pentru epidemia de rujeolă. Câteva observaţii într-un moment de isterie naţională

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
cazuri,
copii,
ministerul sanatatii
/actualitate/nu-olivia-steer-e-de-vina-pentru-epidemia-de-rujeola-cateva-observatii-intr-un-moment-de-isterie-nationala-15742001
15742001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.