VACANŢA DE 1 MAI: Coloane de kilometri formate de maşinile în drum spre litoral sau spre munte

Postat la 01 mai 2013 26 afişări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că, miercuri dimineaţă, traficul rutier este intens pe DN1 Bucureşti - Braşov şi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, fiind formate coloane de maşini care măsoară kilometri.

 Astfel, potrivit informaţiilor centralizate la 9.45, pe DN1 s-a format o coloană de autovehicule la Comarnic, pe sensul către Braşov, pe o distanţă de doi kilometri, iar pe Autostrada Soarelui coloanele de maşini măsoară aproximativ trei kilometri la staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul către Constanţa.

Poliţiştii de la Rutieră au anticipat un trafic intens odată cu începerea mini-vacanţei de 1 Mai şi Paşti, în special pe principalele artere care leagă Capitala de staţiunile turistice montane şi de pe litoral.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vacanta-de-1-mai-coloane-de-kilometri-formate-de-masinile-in-drum-spre-litoral-sau-spre-munte-10827743
10827743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.