„Vă rog să mă luaţi în serios”. SCRISOAREA virală a unui băieţel de 10 ani pentru şeful unei companii aeriene

Postat la 12 martie 2019 277 afişări

Alex Jacqout, un băiat de zece ani din Australia, i-a scris o scrisoare lui Alan Joyce, directorul executiv al companiei aeriene Qantas, în care îi cerea sfaturi cu privire la înfiinţarea propriei sale companii aeriane, informează marţi BBC.

„Vă rog să mă luaţi în serios”. SCRISOAREA virală a unui băieţel de 10 ani pentru şeful unei companii aeriene

„Vă rog să mă luaţi în serios”, a scris Alex în scrisoarea trimisă directorului executiv.

 

Joyce a fost de acord să se întâlnească, faţă în faţă, cu Alex pentru „a-şi compara notiţele”.

 

„De obicei, competitorii nostri nu ne cer sfaturi, dar când un viitor conducător de companie aeriană ne-a contactat, nu am putut să îl ignorăm. Este doar un mod în care îi puteam răspunde la întrebări: ca de la un CEO la un alt CEO“, a notat Joyce înr-un mesaj pe Twitter, care s-a viralizat.

 

Din perspectiva şefului viitoarei companii aeriene Oceania Express, băiatul i-a cerut sfaturi lui Joyce în privinţa promovării companiei, asigurându-l pe directorul executiv că a început deja să lucreze la unele detalii, de genul avioanelor de care are nevoie, numărul de zboruri sau catering.

 

„Pentru că sunt în vacanţa am mai mult timp pentru lucru, însă nu ştiu ce anume să fac. Puteţi să îmi daţi o idee? Mă gandeam să vă întreb pe dumneavostră din moment ce sunteţi directorul executiv al companiei Qantas”, a scris Alex în scrisoare.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scrisoare,
companii aeriene,
sef,
baietel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.