Utilizatorii de Facebook sunt cel mai activi miercurea

Postat la 31 octombrie 2010 21 afişări

Cel mai fierbinte moment pe Facebook se inregistreaza in zilele de miercuri, la ora 3 dupa-amiaza pe Coasta de Est a Americii, cand reteaua sociala se incinge de postari si comentarii.

Compania Vitrue, specializata in managementul social media, a dat publicitatii un studiu in care arata cand se inregistreaza cea mai ridicata si cea mai redusa activitate pe paginile de Facebook ale companiilor. Potrivit Huffington Post, Vitrue a analizat, in periada august 2007-octombrie 2010 peste 1,64 de milioane de postari de pe paginile companiilor si mai mult de 7,56 milioane de comentarii. Datele obtinute de Vitrue arata ca userii sunt cel mai activi miercurea la ora 3 dupa-amiaza si ca, in general, zilele saptamanii sunt mai interesante pe aceasta retea sociala decat weekendurile.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
facebook,
utilizatori,
preferinte,
navigare
/actualitate/utilizatorii-de-facebook-sunt-cel-mai-activi-miercurea-7634274
7634274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.