USR-PLUS au definitivat protocolul alianţei politice. La prezidenţiale va fi o alianţă electorală

Postat la 06 august 2019 26 afişări

Conducerile USR şi PLUS au agreat ultimele modificări la protocolul de alianţă politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR şi Consiliul Naţional al PLUS. Din cauza procesului îndelungat de înregistrare a alianţei, aceasta va fi dublată de o alianţă electorală pentru prezidenţiale.

USR-PLUS au definitivat protocolul alianţei politice. La prezidenţiale va fi o alianţă electorală

"Conducerile USR şi PLUS au agreat ultimele modificări la protocolul de alianţă politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR şi Consiliul Naţional al PLUS. În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naştere formal «Alianţa USR PLUS». Având în vedere că înregistrarea unei alianţe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianţă va fi dublată de o alianţă electorală privind participarea la alegerile prezidenţiale", arată un comunicat al Alianţei USR-PLUS.

De asemenea, miercuri, la ora 11:00, în zona fântânii din Piaţa Universităţii, USR PLUS vor lansa campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale. Barna va candida în tandem cu Dacian Cioloş, ca propunere pentru funcţia de prim-ministru.

Alianţa va propune candidaţi comuni pentru toate cele trei rânduri de alegeri din 2019 şi 2020, potrivit sursei citate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alianta,
usr,
politica,
protocol,
prezidentiale,
comitet

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.