USR-PLUS a prezentat programul electoral: Aderarea la Schengen, unul dintre obiectivele alianţei

Postat la 04 aprilie 2019 302 afişări

USR-PLUS a prezentat, joi, programul electoral pentru Parlamentul European. Printre promisiunile alianţei se află crearea unui MCV European aplicabil, aderarea României la Schengen, dar şi modificări în educaţie, agricultură şi infrastructură. USR-PLUS srpijină, de asemenea, aderarea Moldovei la UE.

USR-PLUS a prezentat programul electoral: Aderarea la Schengen, unul dintre obiectivele alianţei

Dan Barna şi Dacian Cioloş, liderii alianţei USR-PLUS, au prezentat, joi, programul electoral pentru mandatul de cinci ani din Parlamentul European.

Oferta electorală a alianţei vizează cinci teme principale: Justiţie şi protejarea drepturilor românilor în UE; Bunăstarea societăţii: sănătate, educaţie, măsuri anti-sărăcie; Prosperitate europeană acasă, în România şi Politica externă şi de securitate.

Astfel, în domeniul justiţiei, USR-PLUS propune un MCV European diferit, aplicabil.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr,
alianta,
prezentare,
program,
aderare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.