Democraţii americani pariază pe Bernie Sanders? Campania lui a strâns până acum cele mai mari finanţări în 2019, de 18 milioane de dolari

Autor: Alex Ciutacu Postat la 03 aprilie 2019 104 afişări

Democraţii americani pariază pe Bernie Sanders? Campania lui a strâns până acum cele mai mari finanţări în 2019, de 18 milioane de dolari

Echipa de campanie a lui Bernie Sanders a anunţat că potenţialul candidat al Democraţilor pentru prezidenţiale a strâns 18 milioane de dolari în primul trimestru din 2019, prin 900.000 de donaţii, ceea ce îl pune pe senatorul din Vermont pe primul loc, potrivit MarketWatch.

Candidaţii au timp până pe data de 15 aprilie pentru a-şi anunţa bugetele de campanii, însă atât Senatorul Kamala Haris cât şi Pete Buttgieg, primarul din South Bend, Indiana, au raportat deja sumele.

Prin urmare, campania lui Harris a strâns până acum 12 milioane de dolari de la 218.000 de donatori, în timp ce Buttgieg a anunţat că a strâns 7 milioane de dolari de la aproape 159.000 de donatori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campanie,
democrati,
americani,
crestere,
finantare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.