Producătorul mărcii de bere Corona, Constellation, vinde 30 de mărci pentru 1,7 miliarde de dolari

Postat la 04 aprilie 2019 32 afişări

Constellation Brands Inc a anunţat că va vinde aproximativ 30 de mărci de vin şi spirtoase companiei E. & J. Gallo pentru 1,7 miliarde de dolari, pentru că vrea să se concentreze pe mărci mai profitabile, informează Reuters.

Producătorul mărcii de bere Corona, Constellation, vinde 30 de mărci pentru 1,7 miliarde de dolari

La începutul lunii februarie, producătorul a declarat că încearcă să vândă unele dintre mărcile sale de vinuri de calitate inferioară, deoarece doreşte să se axeze pe un segment mai avantajos, îndreptându-se către produse care vizează un public mai tânăr.

Acordul include în principal brandurile deţinute de Constellation al căror preţ este de cel mult 11 dolari pentru o sticlă, cum ar fi Clos du Bois, Ravenswood şi Mark West. Compania se aşteaptă ca tranzacţia să se încheie la sfârşitul primului trimestru al anului fiscal 2020.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miliarde,
producator,
vanzare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.