Ursus Breweries este anchetat la cererea DNA intr-un nou dosar de santaj al lui Dan Diaconescu

Postat la 24 august 2010 33 afişări

Judecatoria sector 1 a Municipiului Bucuresti a admis ieri cererea formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie- Directia Nationala Anticoruptie (DNA) de a perchezitiona sediul din Capitala al producatorului de bere Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller. Decizia a fost luata in urma deschiderii unui nou dosar de santaj pe numele lui Dan Diaconescu, patronul postului de televiziune OTV, in legatura cu o ancheta jurnalistica privind berea Redd's, din portofoliul Ursus Breweries, realizata de OTV in 2009.

"Autorizeaza efectuarea unor perchezitii domiciliare (...) la sediul S.C. Ursus Breweries SA, parte a grupului industrial SAB Miller p.l.c., din Bucuresti, situat in Calea Victoriei nr. 145 - etajele 4 si 5 (asa cum apare in actele societatii), respectiv etajele 5 si 6 (asa cum apare inscriptionat in cladirea "Victoria Center"), sector 1, Bucuresti, - la punctul de lucru al SC Ursus Breweries SA, situat in str. Stirbei Voda nr. 26 - 28, et. 7 si 8, sector 1, Bucuresti.(...)Dispune emiterea autorizatiilor de perchezitie pe o perioada de cinci zile", este mentionat in decizia Judecatoriei sectorului 1.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ursus Breweries,
DNA,
Dan Diaconescu
/actualitate/ursus-breweries-este-anchetat-la-cererea-dna-intr-un-nou-dosar-de-santaj-al-lui-dan-diaconescu-7037087
7037087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.