Uraganul Dorian se va apropia „periculos” de mult de statul american Florida: Peste un milion de oameni urmează să fie evacuaţi

Autor: Teodora Marinescu Postat la 04 septembrie 2019 74 afişări

Meteorologii au avertizat marţi că în următoarele 36 de ore uraganul Dorian se va apropia extrem de mult de coasta de est a statului american Florida, unde peste un milion de oameni urmează să fie evacuaţi, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Furtuna a lovit arhipelagul Bahamas cu forţa unui uragan de categoria 5, însă ulterior intensitatea a scăzut până la nivelul 4, a anunţat recent Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA, care a precizat că o uşoară deviere spre nord a traiectoriei uraganului ar putea ameninţa coasta de est Floridei.

În prezent, uraganul a fost încadrat în categoria 2, după ce viteza vântului a scăzut la 175 de kilometri la oră, informează NHC.

"Pe această traiectorie, centrul uraganului Dorian se va muta periculos de aproape de coasta de est a statului Florida până miercuri noaptea", a declarat NHC.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
URAGANUL DORIAN,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.