UDMR respinge numirea lui Meleşcanu la Senat: Nu susţinem Guvernul, deci nici pe Meleşcanu

Postat la 03 septembrie 2019 79 afişări

UDMR respinge numirea lui Teodor Meleşcanu ca preşedinte al Senatului. „Am spus răspicat că nu vom susţine actualul Guvern şi că susţinem o moţiune de cenzură (...), rezultă că nici pe candidatul propus de PSD, Teodor Meleşcanu, nu îl vom susţine”, declară Cseke Attila.

UDMR respinge numirea lui Meleşcanu la Senat: Nu susţinem Guvernul, deci nici pe Meleşcanu

Liderul Grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că UDMR nu îl susţine pe Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului.

„Am spus răspicat că nu vom susţine actualul Guvern şi că susţinem o moţiune de cenzură dacă se înaintează, suntem pregătiţi să o semnăm. Pe de-o parte nu susţinem acest Guvern nici în Parlament şi credem că soluţia pentru criza guvernametală este ca acest Guvern să fie demis sau să plece de la Palatul Victoria şi să fie o altă soluţie politică care să guverneze. Rezultă, aşadar, că nici pe candidatul propus de PSD, Teodor Meleşcanu, nu îl vom susţine pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Aceasta este poziţia UDMR, nu susţinem Guvernul, deci nici pe Meleşcanu din partea PSD”, a spus Cseke.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
melescanu,
refuz,
senat,
udmr,
guvern,
numire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.