Călin Popescu Tăriceanu a convocat, marţi, şedinţă de urgenţă la ALDE

Postat la 03 septembrie 2019 23 afişări

Călin Popescu Tăriceanu are o întrunire, la momentul transmiterii ştirii, cu liderii ALDE, la sediul partidului, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Întâlnirea vine pe fondul unor nemulţumiri în formaţiune legate de alianţa cu Pro România.

Călin Popescu Tăriceanu a convocat, marţi, şedinţă de urgenţă la ALDE

Totodată, Biroul Politic Central al ALDE se va reuni, marţi la Parlament, de la ora 14.00, potrivit unui anunţ de presă al formaţiunii.

Grupul senatorilor PSD a decis, luni, să îl nominalizeze pe fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu la şefia Senatului. Premierul şi liderul PSD Viorica Dăncilă a explicat că locul a aparţinut ALDE, iar PSD vrea să fie corect şi să respecte acest lucru.

Cu toate acestea, plenul Senatului nu a votat încă propunerile pentru şefia Senatului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tariceanu,
convocari,
sedinta,
urgenta,
formatiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.